UETD heyetinden AA'ya ziyaret

UETD heyetinden AA'ya ziyaret

UETD Genel Başkanı Sırakaya ve beraberindeki heyet, AA'nın Saraybosna'daki ofisini ziyaret etti

SARAYBOSNA (AA) - Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Başkanı Zafer Sırakaya ve beraberindeki heyet, Anadolu Ajansının (AA) Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki ofisini ziyaret etti.

Haber merkezinde AA çalışanlarıyla sohbet eden Sırakaya, AA'nın Boşnakça-Hırvatça-Sırpça (BHS) Editörü Hakan Çelik'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sırakaya, gelişmelerin doğru şekilde aktarılmasının en önemli olgulardan bir tanesi olduğunu belirterek, "AA'nın doğru haberi, doğru zamanda ve doğru yerde vermesi noktasında bu kadar geniş bir kadro ile hizmet vermesinden son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

Ziyaretleri kapsamında gittikleri ülkelerde AA ofislerini de ziyaret ettiklerini aktaran Sırakaya, AA'nın çalışmalarında gösterdiği başarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AA'nın Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitabı da Sırakaya'ya takdim edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :