Uçak restoran ve kafe hizmete girdi

Uçak restoran ve kafe hizmete girdi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı, Türkiye'nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı'ndaki uçak restoran...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı, Türkiye'nin havacılık temalı en büyük parkı olan Türk Yıldızları Parkı'ndaki uçak restoran ve kafe hizmet vermeye başladı.

Toplam 321 bin metrekarelik alana yapılan parka hizmet vermeye başlayan uçak restoran ve kafe, ilgi odağı haline geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Yıldızları adına Ankara Yolu'nda hayata geçirilen parkın, açık hava müzesi, F-5 jet gösteri uçakları, temalı giriş tagları, anıtları ve sosyal alanlarıyla dikkat çektiğini bildirdi.

Parkta bulunan Airbus A 300 tipi uçağın, restoran ve kafe olarak hizmete sunulduğunu vurgulayan Akyürek, şunları kaydetti:

"Faydalı hizmet ömrünü doldurduktan sonra Konya'ya getirilerek burada birleştirilen, restoran ve kafe olarak hizmete sunulan A 300 tipi uçak, 295 kişilik kapasiteye sahip. Uçağın bahçe bölümü cam iskele üzerine yapılırken, masalarda oturanlar su üzerindeymiş gibi göletin içindeki balıkları rahatlıkla görebilecek. Türk Yıldızları Parkı, uçak restoran ve kafe, Büyükşehir Belediyesi'nin markalaştırdığı 'Kafem' olarak hizmetlerini sürdürecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :