Üç aracın çarpıştığı kaza kamerada

Amasya'da yolda giden otomobil sokaktan yola çıkan bir otomobille çarpıştı. Kazada bir otomobil daha hasar gördü. Üç aracın çarpışma anı güvenlik kamerasına böyle yansıdı

Amasya'da yolda giden otomobil sokaktan yola çıkan bir otomobille çarpıştı. Şans eseri yaralananın bulunmadığı kazada bir otomobil daha hasar gördü. Üç aracın çarpışma anı çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Emre Ş.'nin kullandığı 05 AE 744 plakalı otomobil, Beyazıtpaşa Mahallesi civarında sokaktan yola çıkan Şaziye G. yönetimindeki 05 BF 901 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle havalanan otomobil son anda takla atmaktan kurtuldu. Kazaya nedeniyle yol kenarında park halindeki bir otomobilde de daha hasar oluştu.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada hasar gören araçlar çekiciye yüklenerek yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Amasya’da üç aracın çarpıştığı kaza kamerada

Amasya’da üç aracın çarpıştığı kaza kamerada

Amasya’da üç aracın çarpıştığı kaza kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.