TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan yarın Konya Kitap Günleri’nde

TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan yarın Konya Kitap Günleri’nde

Türkiye Yazarlar Birliği’nin kurucu ve şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, yarın saat 15.00'te Konya Kitap Günleri'nde 'Türkçeyi Düşünmek' konulu söyleşide konuşacak

Türkiye Yazarlar Birliği’nin kurucu ve şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Anadolu'nun en büyük kitap etkinliği olan 'Konya Kitap Günleri'nde, 'Türkçeyi Düşünmek' konulu söyleşide konuşacak.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat: 15.00 de başlayacak programda gününüz Türk dilinin içinde bulunduğu sıkıntıları ve çözüm önerilerini anlatacak olan D. Mehmet Doğan, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Türkçe Düşünmek, Türkçeyi Düşünmek” kitabı hakkında da bilgiler verecek.

Ömrünü dil, kültür ve edebiyata adayan, bu konularda önemli eserleri bulunan Doğan söyleşiden sonra okuyucuları ve kitap severler için kitaplarını da imzalayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ve 1 milyondan fazla kitap, 250 yayınevi, 450 yazar ile 500'den fazla etkinliğin yapılacağı Konya Kitap Günleri, 24 Ekim'e kadar devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.