TYB Konya'dan anlamlı program! Prof. Ali Akpınar vefatının 70. yılında Ömer Rıza Doğrul'u anlatacak

TYB Konya'dan anlamlı program! Prof. Ali Akpınar vefatının 70. yılında Ömer Rıza Doğrul'u anlatacak

Prof. Ali Akpınar, TYB Konya Şubesince düzenlenen programda 'Vefatının 70. Yılında Bir İlim Adamı Olarak Ömer Rıza Doğrul'u anlatacak. Saat 14.00'te Tantavi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek program TYB'nin sosyal medya hesaplarında canlı yayınlanacak

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, vefatının 70. yılında ilim adamı Ömer Rıza Doğrul'u anacak. Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ali Akpınar, bu bugün saat 14.00'te Ömer Rıza Doğrul'u anlatacak.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi tarafından düzenlenen program, 20 Ağustos 2022 Cumartesi (bugün) saat 14.00'de Meram Belediyesi Tantavi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Programda Prof. Dr. Ali Akpınar 'Vefatının 70. Yılında Bir İlim Adamı Olarak Ömer Rıza Doğrul'u anlatacak. Program Tantavi Kültür Merkezinde izlenilebileceği gibi, TYB Konya'nın Facebook ve Youtube hesaplarından da canlı yayınlanacak.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.