TYB Konya Yazarlık Atölyesi sürüyor! Prof. Saim Sakaoğlu ve Hüzeyme Yeşim Koçak'ten gençlere dersler

TYB Konya Yazarlık Atölyesi sürüyor! Prof. Saim Sakaoğlu ve Hüzeyme Yeşim Koçak'ten gençlere dersler

TYB Konya Yazarlık Atölyesinde dersler devam ediyor. Prof. Dr. Saim Sakaoğlu ve Hüzeyme Yeşim Koçak, genç yazar adaylarına ‘Edebiyatımızda Halk Anlatmaları Destan, Efsane, Masal’, edebiyatımızda deneme, fıkra, mektup ve basın konularını anlattı

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya evinde Ahmet Akman’ın Proje Koordinatörlüğü ve Vural Kaya’nın Atölye Koordinatörlüğünde başlayan Yazarlık Atölyesinde üçüncü ve dördüncü dersler gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Saim Sakaoğlu ve Yazar Hüzeyme Yeşim Koçak’ın dersleri ile devam eden yazarlık okulunda ilk dört ders tamamlandı Prof. Dr. Sakaoğlu ‘Edebiyatımızda Halk Anlatmaları Destan, Efsane, Masal’ konularını anlatırken öğrencilere de kendi kitaplarını hediye etti.

7bc68314-529c-48f7-aa65-d5b067f33946.jpg

Hüzeyme Yeşim Koçak ise yazar adaylarına edebiyatımızda deneme, fıkra, mektup ve basın konularını anlatıp edebi türleri oluşturan diğer unsurlar hakkında bilgiler verdi.

01-001.jpg

Beşinci haftasında Ayşegül Genç ile “Türk Roman Ve Hikâyeciliği” dersi, altıncı haftasında da Bekir Biçer ile “Tarihte Edebiyat, Edebiyatta Tarih” derslerinin işleneceği atölyede toplam 16 konuda 32 ders verilecek.

yazarlik-atolyesi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.