TYB Konya Şubesi telekonferansla bayramlaştı

TYB Konya Şubesi telekonferansla bayramlaştı

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, çevrimiçi bayramlaşma programında bir araya geldi.

Korona virüs salgını sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamaları gölgesinde gerçekleşen bayramda düzenlenen çevrimiçi bayramlaşma programına, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ve TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan da katıldı.

1-3.jpeg

TYB Konya Şube Başkanı Ahmet Köseoğlu tüm katılımcıların, milletimizin ve İslam âleminin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, dünyanın önemli bir imtihandan geçtiğini, bu imtihanın fikir, kültür ve sanat boyutuyla ilgilendiklerini ve bundan sonraki faaliyetlerin gerçekleşmesi noktasında bu bayramlaşma programının da fikir vereceğini belirtti. 

1-2.jpeg

KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ise, “Hayat devam ettiği gibi kültürel hayat da devam edecektir. TYB Konya Şubesi, salgın öncesi yaptığı çalışmalarla çektiği dikkati bu dönemde de sürdüreceğini göstermiştir.

Tüm camianın, kültür ve sanat adamlarının ve İslam âleminin bayramı kutlu olsun” dedi.

1-1.jpeg

TYB Genel Başkanı Musa Kazım Arıcan da “Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Türkiye’nin geleceğinin aydınlık olduğunu düşünüyorum.

İnşallah ibadetlerimiz makbul, dualarımız kabul olur. TYB Konya Şubesi’nin Türkiye’de örnek çalışmalar yaptığını ve bu kriz günlerinde de yapmaya devam ettiğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu çalışmalara gönül ve emek veren hepinizi kutluyorum” diye konuştu. Diğer katılımcıların da söz aldığı programda, TYB Konya Şubesi’nin önümüzdeki dönemde yapacağı faaliyetler üzerine fikirler ortaya konuldu.

PROGRAMA KİMLER İŞTİRAK ETTİ?

Çevrimiçi programa ayrıca TYB Koya Şubesi’nin önceki başkanları Bekir Şahin, M. Ali Köseoğlu ve Prof. Dr. Hayri Erten’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri; Prof. Dr Ahmet Çaycı, Prof. Dr. M. Kazım Ürün, Doç. Dr. Ahmet Akman, S. Sedat Ersöz, Zafer Karakuş, Vural Kaya, Atilla Yaramış, Ali Işık, Hüzeyme Yeşim Koçak, Melahat Ürkmez, Hilal Seyhan, Saffet Yurtsever, Duran Çetin, Bedir Köseoğlu, Mustafa Güden de iştirak ettiler.

Etiketler :