Twitter çöktü mü? Resmi açıklama geldi

Twitter çöktü mü? Resmi açıklama geldi

Twitter'da dün geceden bu yana devam eden erişim sorunu kullanıcıları yordu. Açıklama Twitter'ın resmi hesabından geldi: Twitter'ın bazı kısımlarının çeşitli yerlerde çalışmadığını biliyoruz. En kısa sürede normal hale getirmek için çalışmayı sürdürüyoruz

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcıları etkileyen erişim sorununu çözmek için çalışmaların sürdüğünü belirterek, "En kısa sürede normal hale getirmek için çalışmayı sürdürüyoruz. Bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

Twitter'ın resmi hesabından yapılan açıklamada, "Twitter'ın bazı kısımlarının çeşitli yerlerde çalışmadığını biliyoruz. Bu sorunu çözmek ve en kısa sürede normal hale getirmek için çalışmayı sürdürüyoruz. Bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Dünyanın farklı ülkelerinden kullanıcılar Twitter'da dünden bu yana yaşanan erişim problemiyle ilgili sosyal medya platformlarından çok sayıda paylaşım yaptı.

33333.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.