Tuzla'daki öğretmen cinayeti

Tuzla'daki öğretmen cinayeti

Şüpheli Atalay F'nin Hadımköy'de kiraladığı depoda yapılan aramada kitap, CD ve bisiklet ele geçirildi

İSTANBUL (AA) - Tuzla'da iki çocuk annesi tarih öğretmenini öldürdüğü iddia edilen, Ankara'da yaklaşık 3 yıl önce iki kişinin öldürülmesi olayının da faili olarak aranan şüpheli Atalay F'nin Hadımköy'de kiraladığı depoda arama yapıldı.

Hadımköy İstanbul Caddesi'ndeki adrese giden Asayiş Şube ve Olay Yeri İnceleme Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, deponun bir şirkete ait olduğunu ve Atalay F. tarafından kiralandığını tespit etti.

Depoda arama yapan polisler, burada bulunan ve Atalay F'ye ait olduğu belirlenen kitap, CD ve bisikleti incelenmek üzere emniyete götürdü.


- Olay

Tuzla, Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesi'nde oturan tarih öğretmeni iki çocuk annesi Fatma Kayıkçı'nın cesedi, 28 Mayıs'ta evinin yakınındaki çalılıkların arasında bulunmuştu.

Kayıkçı'yı öldürdüğü iddiasıyla aranmasına başlanılan Atalay F'nin, 16 Eylül 2013'te Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı da tespit edilmişti.

Ankara'daki cinayetlerle ilgili yaklaşık 3 yıldır aranan Atalay F'nin olaydan sonra sahte kimlikle yurt dışına kaçtığı ve bir süre sonra İstanbul'a gelerek burada yaşamaya başladığı, çevresine kendisini farklı kimlikle tanıttığı belirtilmişti.

Tuzla'daki öğretmen cinayeti

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :