Tuzla'da market soygunu

Tuzla'da market soygunu

Market sahibini silahla tehdit edip kasadaki 3 bin lirayı ve cep telefonunu gasbettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı - Emniyette 14 suçtan kaydının bulunduğu ve 5 suçtan arandığı belirlenen şüphelinin, marketteki parmak izlerini silmeye çalıştığı anlar,

İSTANBUL (AA) - Tuzla'da market sahibini silahla tehdit edip kasadaki 3 bin lirayı ve cep telefonunu gasbettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Aydınlı Mahallesi Yelken Sokak'taki markete başına kadın çorabı geçirip silahla giren bir kişi, tehdit ettiği iş yeri sahibi Kemal U'dan 3 bin lira gasbetti.

İş yeri sahibini marketin arkasındaki bölüme götüren şüpheli, kasanın yanındaki cep telefonu ve kasadaki bozuk paraları da alarak marketten kaçtı.

İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden, şüphelinin kasten yaralama, cinsel taciz ile çocuk kaçırma ve alıkoyma gibi 14 suçtan kaydı bulunan ve hakkında 5 ayrı arama kararı olan Birol G. (37) olduğunu tespit etti.

Pendik'teki bir adrese 5 Mart'ta operasyon düzenleyen ekipler, Birol G'yi yakaladı. Şüphelinin gösterdiği yerde yapılan aramada, market sahibinin cep telefonu bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

- Parmak izlerini silmeye çalıştı

Bu arada, marketteki güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, şüphelinin elinde silahla markete girdiği, iş yeri sahibinin silahı görünce ellerini kaldırdığı, kasadaki ve iş yeri sahibinin cebindeki paraları alan şüphelinin iş yeri sahibini marketin arka kısmına götürdüğü görülüyor.

Daha sonra kasadaki bozuk paraları ve kasanın yanındaki cep telefonunu alan şüphelinin, kasadaki ve kapıdaki parmak izlerini silmeye çalıştığı anlar, görüntülere yansıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :