Tüyleri diken diken eden görüntü! 3 bin komando şehitler için Davraz Dağı'na tırmandı

Milli Savunma Bakanlığı, 3 bin komandonun şehitleri anmak için 2 bin 637 rakımlık Davraz Dağı'na bir tırmanış gerçekleştirdiğini duyurdu. MSB'nin paylaştığı video izleyenleri duygulandırdı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mehmetçik'in şehitleri anmak için Isparta'da yer alan 2 bin 637 rakımlık Davraz Dağı'na bir tırmanış gerçekleştirdiğini duyurarak, o görüntüleri paylaştı. Tırmanışa, Mehmetçik'in yanı sıra Azerbaycan ve Somalilerin de bulunduğu toplam 3 bin personel katıldı.

Milli Savunma Bakanlığınca paylaşılan ve dağ tırmanışının görüntülerinin yer aldığı gönderide, "Komandolarımız, şehitlerimizi anmak için Isparta/Eğirdir'de bulunan Davraz Dağı'na tırmandı. Tırmanışa, Azerbaycan ve Somalili kursiyerler de dâhil 3 bin personel katıldı. Şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

k.jpg

kk.jpg

kkk.jpg

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar