TÜRMAK Okulları Konya Bilim Festivali'nde

TÜRMAK Okulları Konya Bilim Festivali'nde

Konya Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen 'Konya Bilim Festivali' bilime ilgi duyanlar için bu yıl 8. kez misafirleriyle buluştu. Festivalde Özel TÜRMAK Okulları Robotik Kodlama Koordinatörü Resul Mutlu ve ekibi de yer aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Konya Bilim Festivali' bilime ilgi duyanlar için bu yıl 8’nci kez misafirleriyle buluştu. Festivalde birçok katılımcının yanı sıra Özel TÜRMAK Okulları Robotik Kodlama Koordinatörü Resul Mutlu ve ekibi de bulundu.

Özel TÜRMAK Okulları Robotik Kodlama Kulübü 10’uncu Sınıf Öğrencisi Emirhan Demirkaya, gerçekleştirilen festival için, “Renk Sensörü, Çizim Robotu ve Ultrasonik Sonar Sistem” olmak üzere 3 ürün geliştirdiklerini aktardı. Bu kapsamda yenilikçi ve sürekli olarak gelişen dünya içerisinde çeşitli ürünleri ortaya koyabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Emirhan Demirkaya, TÜRMAK Okulları’nda robotik kodlama eğitimi aldıkları için şanslı olduklarını belirtti.

ffff.jpeg

ff.jpeg

f.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum