Türk’ün Gücü Gökhan Saki, Semmy Schilt'e bileniyor

Türk’ün Gücü Gökhan Saki, Semmy Schilt'e bileniyor

Daniel Ghita'yı nakavt eden Gökhan Saki, Dünyanın Kickboks'taki 1 numarası Semmy Schilt'i yenerek tarih yazmak istiyor

Dünyanın en büyük kickboks organizasyonu durumunda bulunan Glory World Series'in İstanbul Ülker Sports Arena'da yapılan 6. ayağında Romenlerin ünlü dövüşçüsü Daniel Ghita'yı nakavt eden Türk'ün Gücü, Rebel (İsyankar) lakaplı Gökhan Saki, şu anda Kickboks'ta dünyanın 1 numarası olan Hollandalı dev Semmy Schilt'le kemer maçı yapmaya hak kazandı. Glory bünyesindeki sıralamada 2 numaraya yükselen Gökhan 1 numaradaki Semmy Schilt'le zorlu bir maça çıkacak. Semmy Schilt sadece Glory' de değil Dünya genelinde tüm organizayonlarda 1 numarada bulunuyor.

gokhansaki-semmy-schilt.jpg

GÖKHAN'IN YENİ HEDEFİ SEMMY SCHİLT

Semmy Schilt'le yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına hemen başlayan Gökhan, "Türkiye'ye şampiyonluğu kazandırdığım için çok mutluyum. Sırada Semmy Schilt var, onu da yenerek Türkiye'ye Dünya Şampiyonluğu'nu kazandıracağım. Glory 6 Dünya Şampiyonluk maçının İstanbul'da yapılmasını ve Semmy Shchilt ile burada karşılaşmayı istiyorum. 2 metre 12 santimlik boyu ile dünya çapında kendi sıkletindeki en uzun sporcu olan Hollandalı Semmy Schilt'i 1.83 boyumla nasıl yeneceğimi herkes görecek" dedi. Gökhan Daha önce Schilt'le yaptığı maçı kaybetmişti.

KONYALI MURAT DİREKÇİ ESKİ GÜNLERİNDEN UZAK

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Konyalı Murat Direkçi de aynı gece Kanadalı Joseph Valtellini ile maç yapmış ve rakibine nakavtla yenilmişti. Güneysınır'lı Murat Direkçi'nin yaşadığı sakatlıklardan sonra bir türlü eski formuna kavuşamaması dikkatlerden kaçmıyor.

GÖKHAN SAKİ'NİN DANİEL GHİTA'YI NAKAVt ETTİĞİ MAÇI

zzzzzzzzzzvideo-002[1]-008.jpg

 

 

Etiketler :