Türkiye’nin kaderi bu toplantıda! İklim değişiyor Konya İklim Şurası toplantısına ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’nin kaderi bu toplantıda! İklim değişiyor Konya İklim Şurası toplantısına ev sahipliği yapıyor!

İklim değişikliğiyle mücadele için dünya yeni bir sürece girdi. Özellikle kuzey ülkelerinin hız verdiği dönüşümlerin önümüzdeki günlerde Türkiye’de görülmesi mümkün. Konuyla ilgili ilk görüşler ve yol haritası Konya’da konuşulacak.

KONYA, tarihi günlerinden birini yaşayacak. Şehrin ev sahipliğinde düzenlenecek İklim Şurası’nda yeni dünyanın kuralları ele alınacak. Ünlü isimlerin konuşmacı olarak katılacağı şurada yerel yönetimlerden özel sektöre kadar milyonları ilgilendiren konular konuşulacak.

KONULAR OLDUKÇA ÖNEMLİ

21-25 Şubat 2022 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek şurada Sera Gazı Azaltım, Yeşil Finansman ve Karbon Fiyatlama, İklim Değişikliğine Uyum, Göç, Adil Geçiş ve Diğer Sosyal Politikalar ele alınacak.

MURAT KURUM AÇILIŞTA OLACAK

Türkiye’de sektörlerin ve yerel yönetimlerin gözü de bu şurada olacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un da katılacağı İklim Şurası’na kayıtlar 21 Şubat saat 09:00’dan itibaren başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.