Türkiye'nin gurur günü! Milli Muharip Uçak'tan sonra HÜRJET de piste çıktı! ANKA 3 de uçuşa hazır

HÜRJET Jet Eğitim ve Hafif Taarruz Uçağı başarıyla taksi yaptı! Savunma Sanayii Başkanı Demir, "Dün Bismillah dedik bugün Maşallah! MMU'dan sonra HÜRJET de piste çıktı. Yerli ve milli jet uçağımız koşmaya başladı, gökyüzüne kavuşmak için gün sayıyor" dedi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayiinin (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Milli Muharip Uçak (MMU), HÜRJET ve ANKA 3 hakkında art arda paylaşımda bulundu. SSB Başkanı Demir, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) ardından, HÜRJET'in de piste çıktığını 'Bu gurur hepimizin' ifadeleri ile duyururken, TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil de ANKA 3 de ilk uçuşunu gerçekleştireceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) ardından, HÜRJET'in de piste çıktığını belirterek, "Yerli ve milli jet uçağımız koşmaya başladı, gökyüzüne kavuşmak için gün sayıyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu gurur hepimizin" dedi.

Resim

MİLLİ MUHARİP UÇAK'TAN (MMU) SONRA HÜRJET DE PİSTE ÇIKTI

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün Bismillah dedik bugün Maşallah! MMU'dan sonra HÜRJET de piste çıktı. Yerli ve milli jet uçağımız koşmaya başladı, gökyüzüne kavuşmak için gün sayıyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu gurur hepimizin" ifadelerini kullandı.

Resim

"ANKA 3 DE İLK UÇUŞUNU GERÇEKLEŞTİRECEK"

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, "Binlerce çalışma arkadaşımız ve iş ortaklarımızla ortaya çıkardığımız ürünlerimizi Çanakkale şehitlerimize armağan ediyoruz" dedi.

Kotil, Twitter hesabından HÜRJET'e ilişkin paylaşımda bulundu.

Türkiye Yüzyılı'nda millete olan sözlerini tuttuklarını bildiren Kotil, şu ifadeleri kullandı: "MMU ve HÜRJET taksi yaptı, ATAK 2 yakında motor çalıştıracak, ANKA 3 de ilk uçuşunu gerçekleştirecek. Binlerce çalışma arkadaşımız ve iş ortaklarımızla ortaya çıkardığımız ürünlerimizi Çanakkale şehitlerimize armağan ediyoruz. İnanç, emek, başarı... Bu sevinci bizlere yaşattıkları için tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.