Türkiye’nin dört bir yanından girişimciler Konya’ya gelecek

Konya bir büyük organizasyonu daha ev sahipliği yapacak. Türkiye'nin en kapsamlı girişimcilik organizasyonu Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi 3-4 Kasım 2021'de Konya’da.

Girişimci İşadamları Vakfı Genel Başkanı Mehmet Koç, 3-4 Kasım tarihlerinde Konya’da düzenlenecek Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi hazırlıklarını yerinde görmek için Konya’ya geldi. GİV Konya Şubesi üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelen Genel Başkan Mehmet Koç, GİV Konya Şubesi Başkanı Fatih Ceylan’ın selamlama konuşmasından sonra üyelerle hasbihal ederek kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmasında Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi’ne sadece kendilerinin değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da büyük önem ve destek verdiğini belirten Başkan Koç, “Türkiye özellikle pandemi sürecinde Afrika’ya ihracatını iki katına çıkardı. İhracatın artması ülkemizin büyümesi demektir. Daha kat edeceğimiz çok yol vardır, ama doğru yoldayız” dedi.

Koç, “Girişimcilikle ilgili bir kıvılcım dahi olsa herkesin bu etkinliğe katılmasını rica ediyorum” şeklinde konuştu. Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Türk Hava Yolları, Plastherm, Torku, Roketsan, Tümosan gibi büyük bütçeli firmaların yer alacağı zirvenin zengin içeriğiyle de ilgi çekeceğini söyleyen Başkan Koç, “8. GİV Girişimcilik Ödülleri’nde bu yıl, 1.’ye 50 bin TL, 2.’ye 30 bin TL, 3.’ye de 20 bin TL ödül verileceğini söyledi. “Girişimci Doğulmaz, Girişimci Olunur” sloganıyla yeni girişimcileri heyecanla beklediklerini sözlerine ekleyen Girişimci İşadamları Vakfı Genel Başkanı Mehmet Koç, çeşitli görüşmeler yapmak üzere gün boyu Konya’da bir dizi programa katılmak üzere kahvaltının düzenlendiği Yöntem okullarından ayrıldı.

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI GİRİŞİMCİLİK ORGANİZASYONU TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ 3-4 KASIM 2021'DE

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, Cumhurbaşkanlığı tarafından himaye edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TÜGVA, KOSGEB, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Meram Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Mevlana Kalkınma Ajansı ve Bahariye Melek Yatırım’ın destekleri ile düzenlenecek Türkiye Girişimci Buluşması Zirve ve Sergisi 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Girişimcilik ekosistemine değer katmak üzere; girişimcilerin bilgilendirilmesi, fikir ve ürünlerinin ulusal ve uluslararası yatırımcılarla bir araya getirilmesi, ödüllendirilmesi ve ticarileştirilmesine katkıda bulunulması, projeler arasında sinerji ve etkileşim oluşturulması, tecrübe paylaşımı ile birlikte üniversite, sanayi ve kamu işbirliklerinin geliştirilmesinin amaçlandağı etkinliğe 100’den fazla katılımcı, 100’dan fazla konuşmacı ve 10 bin ziyaretçi bekleniyor.

whatsapp-image-2021-10-14-at-12-57-22.jpeg

İki gün sürecek ve sergi alanlarının da yer alacağı organizasyonda; çeşitli başlıklarda oturumlar, B2B görüşmeler, girişimcilere yönelik eğitimler, kongreler ve “8. GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ” töreni gerçekleştirilerek iş ve sanayi dünyasından temsilciler, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya gelecektir.

Üniversiteler, teknoparklar, start-uplar ve Ar-Ge Merkezlerinden girişimcilerin projeleri yatırımcı ile buluşturularak, ulusal ve uluslararası tanıtım imkânlarının en üst düzeyde duyurularının yapılacağı “TÜRKİYE GİRİŞİMCİ BULUŞMASI ZİRVESİ VE SERGİSİ” 3-4 Kasım 2021 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.