Türkiye’den Somali’ye terör saldırısında ölenler için başsağlığı

Türkiye’den Somali’ye terör saldırısında ölenler için başsağlığı

Dışişleri Bakanlığı, Somali'nin başkenti Mogadişu'da 29 Ekim'de meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybeden çok sayıda kişi için başsağlığı mesajı yayımladı

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Somali'nin başkenti Mogadişu'da meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için yayımladığı mesajla başsağlığı diledi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Somali'nin başkenti Mogadişu'da bugün (29 Ekim) meydana gelen terör saldırılarında çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı derin üzüntüyle öğrenilmiştir. Yaralıların bir kısmının tedavileri Mogadişu Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam etmektedir. Bu menfur terör saldırılarını en güçlü şekilde kınıyor, hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınları ile dost ve kardeş Somali halkına ve Hükümetine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.