Türkiye Yüzyılı’nın yerli ve milli asansörü Konya'da üretilecek! Bakan Kurum Emlak Konut Asansör Fabrikasını açıyor

Türkiye Yüzyılı’nın yerli ve milli asansörü Konya'da üretilecek! Bakan Kurum Emlak Konut Asansör Fabrikasını açıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Konya'da 'Türkiye Yüzyılı’nın Yerli ve Milli asansörü’nün kamuoyu ile buluşacağı “Emlak Konut Asansör Fabrikası Açılış Töreni”ne katılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 30 Ocak 2023 Pazartesi günü Konya’da “Tübitak Temiz Enerji İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Araştırma Enstitüsü Tanıtım Töreni” ile 'Türkiye Yüzyılı’nın Yerli ve Milli asansörü’nün kamuoyu ile buluşacağı “Emlak Konut Asansör Fabrikası Açılış Töreni”ne katılacak.

“Tübitak Temiz Enerji İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Araştırma Enstitüsü Tanıtım Töreni” Selçuklu Kongre Merkezi saat 10.00'da başlayacak.

“Emlak Konut Asansör Fabrikası Açılış Töreni” (EKA Üretim Tesisi) ise saat 13.30'da Büyükkayacık OSB'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Asansör Fabrikası Türkiye'nin kentleşme çalışmalarına öncülük ederek sektörüne pek çok yenilik getiren uygulamaların mimarı Emlak Konut GYO’nun iştiraki olarak Şubat 2021’de kuruldu.

“Küresel pazarın önemli aktörleri ile rekabet edecek, yerli ve millî bir dünya markası olma" hedefimi sorumluluğuyla, konfor, güvenlik ve enerji verimliliği sağlayan ürün ve çözümleri ile hayata değer katıyor.

Emlak Konut Asansör konuttan kamu binalarına, otellerden hastanelere kadar sürdürülebilir, yenilikçi, çevreye ve insana değer katan bir anlayışı benimseyen bizler, iş sağlığı ve güvenliğini öncelikli sorumluluğumuz olarak benimseyerek, her türlü asansör, yürüyen merdiven, yürüyen yol, bantlı konveyörler gibi ürünlerin imalatı, satışı, pazarlaması, montajı, bakımı, onarımı, servis hizmetleri, ihracatının yapılmasını hedefliyor, bu doğrultuda tüm gücümüz ve isteğimizle çalışıyor.

Sürdürülebilir kalkınmanın insana yatırım ve doğal kaynakların bilinçli kullanımıyla gerçekleşeceğine olan güçlü inancımızdan hareketle, teknolojik gücümüzü hayata değer katacak çevreci ürünler tasarlamak ve üretmek için kullanıyor.

Emlak Konut Asansör milli markalaşmaya verdiği hassasiyetle değerlerimizi koruyor, başarıyı her geçen gün daha yukarı taşıma inancı ile, çalışmalarına devam ediyor. Yüksek yerlilik oranlı tedarik zinciri yaklaşımı ile, yerli üretime katkı sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.