Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut

BARTIN (AA) - Bartın’da üniversite öğrencileri, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadı.Bartın Üniversitesi yerleşkesi önünde toplanan...

BARTIN (AA) - Bartın’da üniversite öğrencileri, Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Bartın Üniversitesi yerleşkesi önünde toplanan AK Parti İl Gençlik Kolları ve ÜNİAK üyesi bir grup, tekbir getirip slogan attı.

Grup adına açıklama yapan Şenol Dönmez, ülkede kardeşlik ikliminden rahatsız olan odaklar tarafından gerçekleştirilen terör saldırısını kınadıklarını söyledi.

Ülke gençleri olarak birlik ve beraberliği artırmak adına her türlü mücadeleyi vereceklerini ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Ülkemizin huzuru ve refahı iç ve dış mihraklarca beraberliğimiz kardeşliğimiz hedef alınıyor, bunun farkındayız. Güçlü Türkiye hedefi kürsel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız etmiştir. Bu rahatsızlık terör eylemleri, provokasyon, faaliyet ve sosyokültürel alana yönelik çatışma ve kutuplaşma araçları olarak ortaya çıkarılmaya çalışılmıştır. Vatanını ve milletini seven bir üniversite gençliği olarak terörün her türlü karşısında olduğumuzu bildiririz. Devletimizin bekası için terörle mücadele eden emniyetimizin, silahlı kuvvetlerimizin, devletimizin arkasındayız. Terörün ve teröre yanlı yansız destek veren yardakçılara bilmeliler ki, bu zamana kadar ülkemiz üzerinde ameliyat yapılmasına izin vermedik bundan sonraki süreçlerde de vermeyeceğiz. Rabbim ülkemizin kardeşliğini ve birliğini bozmaya çalışanları perişan eylesin."

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından grup dağıldı.

Türkiye teröre karşı tek vücut

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :