Türkiye Oturarak Voleybol Ligi

Türkiye Oturarak Voleybol Ligi

- Müsabakaların ilk gününde 2 maçta da mağlup olan Karamansporlu oyuncular, Diyarbakır Ortopedik Engelliler'i 3-2 yenmelerinin ardından gözyaşlarını tutamadı


ZONGULDAK (AA) - Türkiye Oturarak Voleybol Ligi'nin ikinci etap müsabakaları Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde devam ediyor.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Ereğli Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılan ikinci etap müsabakalarının ikinci gününde ev sahibi Ereğli Belediyespor, Samsun Ekspres'i 3-0, Karamanspor, Diyarbakır Ortopedik Engelliler'i 3-2, Ankara Başkent de Konya Engelliler'i 3-0 yendi.

İlk gün Samsun Ekspres ve Konya Engelliler'e 3-0'lık skorla mağlup olan Karaman temsilcisi, ikinci gün karşılaştığı Diyarbakır Ortopedik Engelliler'i 3-2 yenmeyi başardı.

Çekişmeli geçen karşılaşmanın ardından Karamansporlu oyuncular gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlayan oyuncuları aileleri oyun alanına gelerek teselli etmeye çalıştı.

Karaman'da çalıştıkları firmadan izin alarak Ereğli'ye gelen Karamansporlu voleybolcular Sevda Pınar ve Ayşegül Acar'ı karşılaşmanın orta hakemi alınlarından öperek, mücadelelerinden dolayı kutladı.

Saha ortasında ağlayan iki kadın oyuncu galibiyet sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.

İlk kez oturarak voleybol oynadıklarını anlatan Pınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş yerinden izin alarak geldiklerini, ilk iki maçı kaybetmelerinden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Takımdan kendisine gelen davete hayır diyemediğini ifade eden Pınar, şu ifadeleri kullandı:

"İlk defa top oynuyorum. Ne antrenman bilirim ne başka bir şey. Abla olarak biz bunlardan büyüğüz. Bizlere çok umut bağladılar. Onları üzeceğiz diye çok korktuk. Antrenman bile yapmadık, öyle işten izin aldık geldik. Arkadaşlarımızın mutluluğu bizleri ağlattı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :