Türkiye Gençlik Birliği Konya’nın yeni başkanı İbrahim Toraman oldu

Türkiye Gençlik Birliği Konya’nın yeni başkanı İbrahim Toraman oldu

TGB Konya Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında TGB Konya İl Başkanlığı görevine oy birliği ile İbrahim Toraman seçildi

Türkiye Gençlik Birliği Konya İl Başkanlığı Genişletilmiş Genel Yönetim Kurulunu toplayarak yeni yönetim kurulunu belirledi.

Geçtiğimiz dönemde TGB Konya İl Başkanlığı yapan Yaşar Diyarbekirlioğlu, TGB Genel Merkezinde  Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından yapılan TGB Konya Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında  TGB Konya İl Başkanlığı görevine oy birliği ile İbrahim Toraman seçildi.

Yeni Başkan İbrahim Toraman, “Ülkemiz hem Suriye'nin kuzeyinde hem Doğu Akdeniz'de hem de Azerbaycan-Ermenistan savaşı sebebiyle Kafkasya'da bağımsızlığı için mücadele içinde. Türk gençliği bu mücadele her zaman sorumluluk almıştır. Çanakkale Savaşı’nda mezun vermeyen Konya Lisesi'nsen, Sivas Kongresi'nde manda ve himayeyi koşulsuz reddeden Tıbbiyeli Hikmet'ten aldığımız sorumlulukla bugün üzerimize düşen görev Türk gençliğini sağ sol demeden birleştirmek, iç cepheyi sağlamlaştırmak ve bağımsızlık mücadelemizin bayrağını Konya'da da dalgalandırmaktır” diyerek bayrağı devraldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.