Türkiye Gençler Judo Şampiyonası

Türkiye Gençler Judo Şampiyonası

- Denizli'de düzenlenen şampiyonanın son gününde kızlarda 78 ve +78, erkeklerde ise 90, 100 ve +100 kilolarda müsabakalar yapıldı


DENİZLİ (AA) - Denizli'de düzenlenen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası sona erdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 9 Şubat Cuma günü Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda başlayan şampiyonanın son gününde kızlarda 78 ve +78, erkeklerde ise 90, 100 ve +100 kilolarda müsabakalar yapıldı.

Karşılaşmalar sonunda kızlarda 78 kiloda Nurbanu Güngör, +78 kiloda Melike Tuzoğlu birinci oldu. Erkeklerde ise 90 kiloda Can Güzel, 100 kiloda Ömer Kemal Aydın, +100 kiloda ise Yusuf Barbaros Aksoy altın madalyaya ulaştı.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından verildi ve 65 ilden 782 sporcunun mücadele ettiği şampiyona sona erdi.

Şampiyonanın düzenlendiği salona, "Tüm kalbimiz ve dualarımızla Mehmetçikimizin yanındayız" yazılı pankart asıldı ve reklam panoları siyaha bürünerek Suriye'nin Afrin bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için "Terörü lanetliyoruz, milletimizin başı sağ olsun" yazıldı.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, burada yaptığı konuşmada, Afrin'deki harekatta şehit olan askerlere rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :