Türkiye Finans Taşıt Kredisini Dijital Platforma Taşıdı

Türkiye Finans Taşıt Kredisini Dijital Platforma Taşıdı

Artık Türkiye Finans Mobil ile taşıt kredisi başvurusu yapmak ve tüm işlemleri şubeye gitmeden tamamlamak mümkün.

Hızlı ve Kolay Taşıt Kredisi

Türkiye Finans, taşıt finansmanını dijital platforma taşıyarak müşterilerine kolaylık ve zaman tasarrufu sağlıyor. Müşteriler, yasal vade sınırları çerçevesinde belirlenebilen vade ve tutarları ile şubeye gitmeden, tüm adımları Mobil Bankacılık kanalı üzerinden gerçekleştirerek taşıt finansmanı kullanabilecek.

Dijital Kanallar Tercih Ediliyor

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Mert, banka olarak kullanıcılarının ihtiyaçlarına özel çözümler sunduklarını ve dijital kanalların tüm imkanlarını kullandıklarını ifade etti.

whatsapp-image-2024-04-25-at-09-00-38.jpeg

Mert, “Bu ürünümüz ile tüm müşterilerimiz artık taşıt finansmanı başvurularını şubeye gitmeden yapabilecek ve tüm süreci mobil bankacılık üzerinden tamamlayarak uçtan uca bir taşıt kredisi deneyimi yaşayacaktır. Tüm müşterilerimiz 7/24 Türkiye Finans Mobil üzerinden kolayca Dijital Taşıt Finansmanı başvurusu yapabilir, finansman kullanımı, teminat işlemleri ve taksit ödemelerini şubeye gitmeden mobil üzerinden gerçekleştirebilirler.” dedi.

Dijitalleşme Sürekli Devam Ediyor

Türkiye Finans, müşterilerine her an her yerden güvenli, akıcı, kolay ve daha dijital bir bankacılık deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Bankanın Dijital Taşıt Finansmanı da bu hedefe yönelik önemli bir adım.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.