Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, TOMA üzerinden meydanda toplanan vatandaşlara hitap etti- Karaaslan:- "Biz böyle birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiçbir darbe girişimi başarılı olamayacaktır"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Biz böyle birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiçbir darbe girişimi başarılı olamayacaktır." dedi.

Karaaslan, Cumhuriyet Meydanı'nda beraberinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ile TOMA üzerine çıkarak halka hitap etti.

Vatandaşlara birlik ve baraberlik mesajı veren Karaaslan, "Biz böyle birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece hiçbir darbe girişimi başarılı olamayacaktır." ifadesini kullandı.

Daha sonra AA muhabirine açıklama yapan Karaaslan, Samsun'un milli mücadelenin başladığı şehir olduğunu anımsattı.

Milli mücadelede birlik ve beraberliğini kaybetmeyerek vatanını kurtarmak için mücadele veren Samsun'da yine büyük bir mücadele verildiğini dile getiren Karaaslan, "İnsanlar Samsun meydanına sığmıyor. Halkımız, hemşehrilerimiz ve bütün Türkiye'de de böyle. Bence bugün seneler sonra bir darbe teşebbüsünün olduğu gün değil, bir demokrasi bayramı olarak kutlanacak. Halk demokrasiye, vatanına, bayrağına, millete sahip çıkacak. Biz daha önce olduğu gibi bugünü de atlatacağız." şeklinde konuştu.

Şu an Samsun sokaklarının yanı sıra tüm Türkiye'de halkın sokaklara indiğini vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti:

"Halkımızla beraberiz, iç içeyiz. Burada artık partili olmak da kalmadı. Burada ülke sevdası kaldı. Ülkemiz için bugüne kadar bu millet nasıl bir arada olduysa bugün de bundan sonra da hep bir arada olacak. Bugün tarih bir gün ve tarihi günü vatandaşlarımızla, milletimizle hep birlikte yaşıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :