Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Türkiye darbe girişimine karşı ayakta

Şanlıurfa Valisi Tuna:- "Bu akşam yaşanan kalkışma girişimi Şanlıurfa'da değerli hemşehrilerimizin dik duruşuyla karşılık bulamamış, milletimiz tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'da da iradesine sahip çıkmıştır"

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Güngör Azmi Tuna, askeri kalkışma girişiminin Şanlıurfa'da vatandaşların dik duruşuyla karşılık bulamadığını, milletin tüm yurtta olduğu gibi bu ilde de iradesine sahip çıktığını bildirdi.

Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, Şanlıurfa Valiliği olarak yaşanan gelişmeler karşısında halkın can ve mal güvenliği ile iradesinin güvenliğini korumaya yönelik her türlü tedbiri aldıklarını belirtti.

Halkın gücü karşısında hiçbir gücün duramayacağını vurgulayan Tuna, şunları kaydetti:

"Bu akşam yaşanan kalkışma girişimi Şanlıurfa'da değerli hemşehrilerimizin dik duruşuyla karşılık bulamamış, milletimiz tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'da da iradesine sahip çıkmıştır. Sokaklara inerek iradesini yok saymaya kalkışanlara en güzel cevabı veren Şanlıurfa halkı bilmelidir ki halkın iradesini yok saymaya kalkışanlar, halkın gücü karşısında hiçbir gücün duramayacağını anlayacaklardır. Güvenlik güçlerimiz tarafından bu girişimde bulunanlar tespit edilerek en ağır şekilde cezalandırılmaları sağlanacaktır. Bir kez daha iradesine sahip çıkmak adına sokaklara çıkan halkımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler