Türkiye, Astana EXPO 2017 Fuarı pavyonunu teslim aldı

Türkiye, Astana EXPO 2017 Fuarı pavyonunu teslim aldı

ASTANA (AA) - Kazakistan’daki, Astana EXPO 2017 Uluslararası Enerji Fuarı alanında inşaatı tamamlanan pavyonların, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu...

ASTANA (AA) - Kazakistan’daki, Astana EXPO 2017 Uluslararası Enerji Fuarı alanında inşaatı tamamlanan pavyonların, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 5 ülkeye teslim edildiği bildirildi.

Astana EXPO 2017 ulusal şirketinden yapılan açıklamada, fuar alanındaki pavyonların teslimine başlandığı, ilk pavyonların Türkiye, Fransa, Çin, Almanya ve Macaristan’a teslim edildiği belirtildi.

Yaklaşık bin metrekareden oluşan Türkiye pavyonunu, Astana Ticaret Müşaviri Sertaç Güner teslim aldı.

Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu anda standın inşaatını yapacak firmayı belirleme aşamasında olduklarını ifade ederek, "Şu an onun çalışmaları yapılıyor. Bu yılın sonuna kadar belli olacak. Bize 960 metrekare alan teslim edildi. En büyük 10 pavyondan birisiyiz. Konu henüz belli değil." diye konuştu.

Güner, Türkiye’nin Astana EXPO 2017 Uluslararası Enerji Fuarı'nı çok önemsediğini kaydetti.

Kazakistan'da 10 Haziran-10 Eylül 2017'de gerçekleşecek Astana EXPO 2017 Uluslararası Enerji Fuarı'na, 100'den fazla ülke ve yaklaşık 20 uluslararası kurumun katılması bekleniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :