Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yarışları sonuçlandı

Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016 yarışları sonuçlandı

İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016, Caddebostan ve Boğaziçi parkurlarında süren yarışlar sonucunda tamamlandı. Turkcell açıklamasına...

İSTANBUL (AA) - Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016, Caddebostan ve Boğaziçi parkurlarında süren yarışlar sonucunda tamamlandı.

Turkcell açıklamasına göre, bu yıl yaklaşık 70 tekne ve 600 sporcunun katıldığı Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2016, Caddebostan ve Boğaziçi parkurlarındaki yarışlarla sona erdi.

26-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen uluslararası müsabakada, genel klasmanda şampiyonluğu elde eden ekip, Bülent Atabay liderliğinde "Orient Express VI" oldu. Bu yıl yarışlar, BC Live app uygulaması ve "www.bosphoruscup.org" İnternet sitesinin yanı sıra Turkcell Platinum uygulaması üzerinden de canlı seyredildi.

Sporseverler, Turkcell’in 4,5G teknolojisiyle devreye soktuğu yeni dönem yayıncılığın öncüsü LTE Broadcast ile yarışı farklı kamera açılarından izleme şansı bulurken, "Tam Burada" servisi ile de yelkenlilerin konumlarını bir harita üzerinden takip edebildi. Samsung VR360 sanal gerçeklik gözlüğü ile dünyanın hız rekortmenleri arasında olan Hydros Trimaran’ı karadan deneyimledi.


- 15 yıl aradan son Bülent Atabay ve ekibi yine 1'incilik kürsüsünde


Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ın 15. yıl kutlamasında şampiyonluk kupasını "Orient Express VI" adlı teknesiyle Bülent Atabay liderliğindeki ekip kazandı. 2002 yılında düzenlenen ilk yarışın da şampiyonu olan Atabay ve ekibi, 15 yıl aradan sonra kupayı tekrar evlerine götürmenin mutluluğunu yaşadı.

Bülent Atabay liderliğinde Burak Zengin, Arif Gürdenli, David Scott, Yıldırım Kaymaz, Burak Baran, Zeynep Fencimen, Can Özgüzel, Ali Derya Kınık, Emin Yasa ve İsmail Ömür’den oluşan ekip, deniz ortasında gümüş kupayı kucaklayarak sevinç turu attı.

Turkcell Platinum Bosphorus Cup'ta farklı sınıflarda yılın kazananlarına ödülleri Kalamış Marina’da düzenlenen ödül töreni ile verildi. Renkli görüntülerin yaşandığı tören, ORG Sports kurucusu Orhan Gorbon’un teşekkür konuşmasıyla başladı.

Şampiyon Atabay liderliğindeki ekip, Bosphorus Cup Döner Trofe Kupası’nı Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek’in elinden aldı. Diğer tüm sonuçlara BC Live ve Turkcell Platinum uygulamaları ile http://bosphoruscup.org/ sitesinden ulaşılabiliyor.

ORG Sports'un Türkiye Yelken Federasyonu ile düzenlediği Turkcell Platinum Bosphorus Cup, Samsung, TAV Passport, Nurollife, Feriye Palace, Ericsson, Nespresso, Corum, GreenPark ve Setur Marinas tarafından da desteklendi. Etkinliğin ana medya partnerliğini A Spor üstlenirken, MotorBoat & Yachting ve Yatvitrini de diğer medya partnerleri arasında yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :