Türk şovmen Tayvan'ın bilinmeyen yönlerini tanıttı

Türk şovmen Tayvan'ın bilinmeyen yönlerini tanıttı

Gösterileriyle Tayvan'da ün kazanan Karlova: - "Bir Türk eğlence severin gözünden Tayvan’ı Tayvanlılara anlattım” - "Bir sonraki hedefim, Türkiye'yi anlatan bir gezi kitabıyla Tayvanlılara ülkemi tanıtmak"- "Tayvanlılar, Türkiye'yi çok merak ediyor ve Tü

TAIPEI (AA) – TEVFİK DURUL – Uzakdoğu’da ün kazanan Türk şovmen Rifat Karlova, Tayvan'ın bilinmeyen yönlerini kaleme aldı.

Üniversite eğitimi için 10 yıl önce Tayvan'a gelen ve yaptığı gösterilerle Uzakdoğu'da geniş kitlelere ulaşan Karlova, Çince yazdığı "Tayvan’ın Eğlence Yolu" adlı gezi kitabı için tanıtım toplantısı düzenledi.

Tayvan’da yaşayan Fransız manken Fabio, Japon oyuncu Mondo ve Tayvanlı oyuncu Şiao Şiaoyü'nün de katıldığı toplantıya medya büyük ilgi gösterdi.

Tayvan’ın en çok izlenen gezi programının sunucusu Karlova, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bir Türk eğlence severin gözünden Tayvan’ı Tayvanlılara anlatıyorum." dedi.

- "Tayvanlılara Türkiye'yi tanıtmak istiyorum"

Karlova, çok sayıda fotoğrafın da yer aldığı ve beş yıllık bir emeğin ürünü olan kitabında gezi programı sırasında ziyaret ettiği ilginç ve eğlenceli mekanları tanıttığını belirterek "Kitapta yerlilerin bile bilmediği, gizli kalmış birçok mekan ve yöresel lezzeti okurlara sundum. Bir sonraki hedefim, Türkiye'yi anlatan bir gezi kitabıyla Tayvanlılara ülkemi tanıtmak." diye konuştu.

Tayvanlıların Türkiye'yi çok merak ettiğine ve Türk kültürüne büyük ilgi gösterdiğine işaret eden Karlova, Türk yatırımcıların, bu potansiyeli kullanması gerektiğini vurguladı.

Karlova, 23 milyon nüfuslu Tayvan'da kapalı gişe oynayan tek kişilik gösterileri düzenliyor.

Yediden yetmişe çok sayıda Tayvanlının hayranlığını kazanan Karlova, Çin'in yanı sıra Malezya ve Singapur'da izleniyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler