Türk Sanat Müziği Korosu mest etti

Türk Sanat Müziği Korosu mest etti

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Orkestrası, Türk Sanat Müziğinin ünlü bestekârların şeçkin eserlerinden oluşan konseri ile adeta izleyenleri büyüledi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı mezun ve halen eğitim gören öğrencilerinden oluşan Türk Sanat Müziği orkestra ve korosu, bölümün 25’inci yılı kutlamaları çerçevesinde “Ayrılsak da Beraberiz” adlı unutulmaz bir konser verdi.

Hafta sonu Konevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Orkestrası, Türk Sanat Müziğinin ünlü bestekârların şeçkin eserlerinden oluşan konseri ile adeta izleyenleri büyüledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Araştırma görevlisi Murat Can ile Öğretim Görevlisi Adnan Kılınçarslan tarafından hazırlanan ve geçmişten günümüze konseptli iki bölümden oluşan konser, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.  Orkestra, Medeni Aziz Efendi’den Sadeddin Kaynağ’a birçok ünlü bestekârın seçkin eserlerini muhteşem bir performansla izleyenlerin beğenisine sundu.

Konser sonrasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, gruba çiçek ve plaket takdim etti.

m+-zikk.jpg