Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü

Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü

ANKARA (AA) - Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla kutlama...

ANKARA (AA) - Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çenet, mesajında emniyet teşkilatının ülkenin huzur ve emniyeti için var gücüyle çalıştığını, yüksek görev bilinci ve disiplin anlayışı, vatandaşlara karşı hoşgörülü tavrı ve yardımseverliğiyle milletin güven ve takdirini kazandığını belirtti.

Türk polisinin üstün başarılarıyla gurur duyduklarını aktaran Çenet, şunları kaydetti:

"Hukukun üstünlüğü ilkesinin ışığında çağdaş teknoloji, üstün bilgi ve becerisi ile mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini üstün gayret ve özveriyle sürdüren başta ilçemizde görevli emniyet mensupları olmak üzere tüm emniyet teşkilatının Polis Haftası'nı kutluyorum. Büyük Önder Atatürk'ü, ülkesinin huzur ve güvenliği için hayatını kaybeden aziz şehitleri rahmetle, gazileri minnet ve şükranla anıyorum."

Acehan da Türk polis teşkilatının ülkede huzur ve güven ortamının sağlanmasında hayati önem taşıyan kurumlardan biri olduğuna dikkati çekti.

Türk polis teşkilatının hizmet kalitesini sürekli artırdığını ve çok başarılı operasyonlara imza attığını belirten Acehan, "Köklü Türk polis teşkilatı, kuruluşundan bugüne milletin can ve mal güvenliğini sağlamıştır. Bundan sonrada görevini başarılı şekilde yürüteceğine inancımız tamdır. Türk polis teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutluyorum." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :