Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:- "Emniyet güçlerimiz, her türlü sıkıntıya ve zorlu koşullara karşı canları pahasına fedakarca görevlerini yürütmektedir"- "Kahraman polislerimiz sayesinde milletimizin asayişine, demokrasisine ve esenliğine zeval gelmeye

ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, emniyet güçlerinin her türlü sıkıntıya karşı fedakarca görevlerini yürüttüğünü belirterek, "Kahraman polislerimiz sayesinde milletimizin asayişine, demokrasisine ve esenliğine zeval gelmeyecektir." ifadesini kullandı.

Tüfenkci, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyada türlü terör örgütleriyle, suç ve vesayet odaklarıyla mücadele etmek zorunda olduğuna işaret etti.

Emniyet güçlerinin, bu mücadelenin en önemli neferleri olduğuna dikkati çeken Tüfenkci, mesajında şunları kaydetti:

"Emniyet güçlerimiz, her türlü sıkıntıya ve zorlu koşullara karşı canları pahasına fedakarca görevlerini yürütmekte, milletimizin huzuru ve güvenliği için ülkemizin dört bir yanında var gücüyle çalışmaktadır. Biliyoruz ki kahraman polislerimiz sayesinde milletimizin asayişine, demokrasisine ve esenliğine zeval gelmeyecektir. Görevleri esnasında şehit düşen polislerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyor, gazilerimizi şükranla anıyor, Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :