Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla polisler gemilerde ağırladı

ANKARA (AA) - Bahriyeliler, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla polisleri gemilerde ağırladı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığından yapılan açıklamada, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla, vatandaşların emniyet ve huzur içinde yaşaması için mesai mefhumu gözetmeden görev yapan polis teşkilatı mensuplarının, Donanma Komutanlığına bağlı gemilerde ağırlandığı belirtildi.

Polis teşkilatı mensuplarına, Gölcük'te TCG Barbaros fırkateyni, TCG Tufan hücumbotu, TCG Yıldıray ve TCG Gür denizaltıları ile Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi'nin gezdirildiği ifade edildi.

Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele'nin ev sahipliğinde öğle yemeği düzenlendiği, yemeğe Kocaeli Emniyet Müdürü Levent Yarımel, Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı Haluk Kopça, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ve 40 emniyet mensubunun katıldığı kaydedildi.

Polis teşkilatı mensuplarına Aksaz Deniz Üs Komutanlığında da TCG Gediz fırkateyni, Erdek Deniz Üs Komutanlığında TCG Amasra ve TCG Enez mayın avlama gemileri ile Mayın Müzesi, Foça Deniz Üs Komutanlığında TCG Heybeliada ve TCG Bartın korvetleri ile TCG Tayfun hücumbotu gezdirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :