Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümünü kutladı....

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümünü kutladı.

Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Polis Teşkilatının aradan geçen 171 yıl içerisinde her geçen gün kendisini her alanda yenileyerek önemli başarılara imza attığını belirtti.

Huzur ve sükunun demokratik kurallar içerisinde sağlanması, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek, polislerin en önemli görevlerinden biri olduğunu hatırlatan Köksal, "Demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında, ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır." ifadesini kullandı.

Köksal, esnaf ve sanatkarların polislerin her zaman yanında oluğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Emniyet güçlerimiz ülkemizin güveni, huzuru ve bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan bu uğurda şehit olan emniyet mensuplarımızı da her zaman olduğu gibi yine minnet ve şükranla anıyoruz. Türk milletinin huzur ve güvenini sağlayan emniyet teşkilatımızın bu önemli haftasını kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler