Türk ordusunun 'seçkin, güçlü, korkusuz' birliği SAT komandolarından nefes kesen görüntüler

Milli Savunma Bakanlığı Türk ordusunun seçkin birliği Su Altı Taarruz (SAT) komandolarının, 'Başarmadan dönmek yok' parolası ile yola çıktığı zorlu eğitim görüntülerini gururla paylaştı. İşte o görüntüler

Türk ordusunun seçkin birimi SAT Komandolarının eğitimlerine dair görüntüler izleyenleri gururlandırdı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Su Altı Taarruz (SAT) komandolarının, "Başarmadan dönmek yok" parolası ile yola çıktığı zorlu eğitim görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

MSB, Türk Silahlı Kuvvetleri Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı SAT komandolarının deniz fiziki kondisyon, yüzme ve dalış eğitimi görüntülerini yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından, Türk ordusunun seçkin birimi olan SAT komandolarının nefes kesen eğitim görüntülerini şu mesajla paylaşıldı:

Seçkin, güçlü, korkusuz. "Başarmadan dönmek yok" parolası ile verilecek her türlü göreve hazır olan seçkin birliğimiz SAT Komandolarının deniz fiziki kondisyon, yüzme ve dalış eğitimlerinden görüntüler.

1.jpg2.jpg3.jpg5.jpg4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.