Türk lirasına destek kampanyası

Türk lirasına destek kampanyası

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "döviz bozdurma" çağrısına destek vermek amacıyla derneğe döviz olarak yapılan bağışları Türk lirasına çevirdi - Dernek Başkanı Köylü: - "Bize döviz olarak yapılan bağışlar var. Yurt dışın

ANKARA (AA) - Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "döviz bozdurma" çağrısına destek vermek amacıyla derneğe döviz olarak yapılan bağışları Türk lirasına çevirdi.

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, yaptığı yazılı açıklamada, uzun yıllardır Türkiye üzerinde örtülü şekilde oyunlar oynandığını belirtti.

Bir ihanet şebekesine 15 Temmuz'da yaptırılmak istenen darbenin başarılı olması halinde, Türkiye'nin tam bir kaos ortamına sürükleneceğine dikkati çeken Köylü, Allah'ın yardımı, milletin basireti ve siyasilerin topyekun tavır koymasıyla bu girişimin engellendiğini ifade etti.

Darbeyi başaramayanların boş durmadıklarını vurgulayan Köylü, şunları kaydetti:

"Şimdi de ekonomimize darbe vurmaya çalışıyorlar. Türkiye'yi bu noktada zayıflatmak için döviz üzerinden manipülasyonlar yapmaya çalışıyorlar. Haklı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuda milletimizi göreve davet etti. Ellerindeki dövizi bozdurmalarını tavsiye etti. Biz de bir sivil toplum kuruluşuyuz. Her konuda olduğu gibi milletimizle birlikte nefes alıp veriyoruz. Milletimizin hayır hasenatını muhtaçlara ulaştırma çabasında olan bir kuruluşuz. Bize döviz olarak yapılan bağışlar var. Yurt dışındaki faaliyetlerde bunları kullanıyoruz. Ülkemizin ekonomik hayatına bir katkısı olması için elimizdeki dövizlerimizi son kuruşuna kadar Türk lirasına çevirdik."

-Yardım kuruluşlarına çağrı

Köylü, diğer yardım kuruluşlarına da, "Bütün yardım kuruluşlarının da aynı hassasiyeti göstereceklerini ümit ediyorum. Onların da bu seferberliğe destek vereceklerini düşünüyorum. İnşallah milletimiz geçmişteki tuzakları aştığı gibi bu tuzağı da aşacaktır." çağrısında bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :