Türk Kızılayından şehitler için mevlit

Türk Kızılayından şehitler için mevlit

Türk Kızılayı tarafından, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olanlar için cuma namazı öncesi Ankara'nın 7 ilçesinde mevlit okutulmaya devam ediliyor

ANKARA (AA) - Türk Kızılayınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olanlar için cuma namazı öncesinde Ankara'nın 7 ilçesinde mevlit okutulmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda, Türk Kızılayı Sincan Şubesince, Sincan Lale Camisi'nde mevlit töreni düzenlendi. Okunan mevlidin ardından vatandaşlara kavurma, pilav ve meşrubat ikram edildi.

Programla ilgili AA muhabirine bilgi veren Türk Kızılayı Sincan Şube Başkanı Ahmet Elibol, tüm ilçelerde mevlitler tamamlanıncaya kadar programa devam edeceklerini belirterek, en son yapılacak mevlidin Kocatepe Camisi'nde düzenleneceğini söyledi.

Bütün camilerde dağıtılan ikramların aynı olduğunu ifade eden Elibol, vatandaşların programa katılımından memnun olduklarını kaydetti.

Ahmet Elibol, bu hafta Sincan, Batıkent, Eryaman, Çamlıdere, Kızılcahamam, Güdül ve Nallıhan ilçelerinin merkez camilerinde eş zamanlı mevlit okuttuklarını da belirtti.

Mevlit programına, Türk Kızılayının şube sorumluları ve gönüllülerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :