Türk Kızılayı Sorgun Şubesinden kavurma ve giysi yardımı

Türk Kızılayı Sorgun Şubesinden kavurma ve giysi yardımı

YOZGAT (AA) - Türk Kızılayı Sorgun Şubesi tarafından ramazan ayı ve Türk Kızılayının kuruluşunun 148. yıl dönümü dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere...

YOZGAT (AA) - Türk Kızılayı Sorgun Şubesi tarafından ramazan ayı ve Türk Kızılayının kuruluşunun 148. yıl dönümü dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere kavurma ve giysi dağıtıldı.

Türk Kızılayı Sorgun Şube Başkanı Ali Ateşer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şube olarak her ramazanda kavurma dağıttıklarını ancak bu yıl Türk Kızılayının kuruluşunun 148. yıl dönümü vesilesiyle hem dağıtılan kavurma sayısının arttırıldığını, hem de çocuklar için kıyafet dağıttıklarını söyledi.

Genel Merkez tarafından gönderilen 288 kilogram kavurmanın hak sahiplerine ulaştırılmasına başladıklarını dile getiren Ateşer, "İhtiyaç sahibi ailelerimiz, şubemize başvurarak kavurmalarını alabilirler. Bir izdiham yaşanmaması için elimizden geldiğince çaba harcıyoruz. Önce kavurmaları dağıtacağız. Ardından da çocuklar için ayakkabı, pantolon ve gömlek dağıtımına başlayacağız." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :