Türk futbol tarihinde bir ilk! Soyunma odasından dönüp 5 dakika daha oynadılar

Gaziantep FK-Kasımpaşa maçında Halis Özkahya 9 dakika uzatma vermesine rağmen maçı 90+4'te dakikada bitirilince, hakemin çağrısı üzerine oyuncular tekrar sahaya çıkarak 5 dakika daha oynadı. Bu olay Türk futbol tarihinde ilk kez yaşandı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Gaziantep FK sahasında oynanan Kasımpaşa maçında 9 dakika uzatma verilen mücadele 90+4. dakikada bitirilince, oyuncular tekrar sahaya çıktı ve 5 dakika daha oynadı. Bu olay Türk futbol tarihinde ilk kez yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Gaziantep FK - Kasımpaşa maçında 9 dakika uzatma verilmişti. Hakem Halis Özkahya 90+4. dakikada bitiş düdüğünü çalarak mücadeleyi sonlandırdı. Erken sonlanan maç hakemlerin kararı üzerine tekrar başlatıldı. Soyunma odasından çağırılan futbolcular 5 dakika daha oynadı. Sonradan oynanan 5 dakikada gol olmadı ve maç Gaziantep FK'nın 2-0'lık üstünlüğüyle bir kez daha sona erdi.

Kutlu: Hakem de hata yapabilir

Kasımpaşa Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 2-0 mağlup bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmak istiyorduk ama olmadı" dedi. Hakan Kutlu, maçın sonunda yaşanan tekrar oynanma olayı ile ilgili de açıklama yaparak, "Hakem de hata yapabilir, futbol hatalar oyunudur" ifadelerini kullandı.

Erol Bulut: Bu bir hata hakem de bir insan hata olabilir

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, 2-0 galip bitirdikleri Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, "Zor bir maçta önemli bir 3 puan aldık" dedi. Maç sonu yaşanan ilginç olaylarla ilgili de yorum yapan Bulut, "Maç bitti dediler içeri girdik, tekrar başlayacak dediler sahaya çıktık" ifadelerini kullandı.
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 12. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı Joao Figueiredo ve Steven Caulker'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Gaziantep ekibi puanını 15'e çıkarırken, Kasımpaşa ise 9 puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, zorlu bir maçı kazandıklarını ve mutlu olduklarını belirtti.

"Zor bir maçta önemli bir 3 puan aldık"
Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün zor bir maç oynadık. Bu zor maçta 3 puan aldığımız için mutluyuz. Sahada rakibe göre daha güçlü ve daha iyiydik. Bunun sonucu olarak da maçımızı kazandık. Maça genel olarak baktığımızda bizim için iyi geçti diyebiliriz. Özellikle defans olarak iyi oynuyoruz. Topun bizde kalma süresini daha da arttırmamız gerekiyor. Bu noktalara çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda performansımızı daha da yukarılara çekmeyi düşünüyoruz. Hücum anlamında da kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Futbolda üretmek zordur. Topun arkasında pozisyon almak daha kolay. Çalışmamız, daha sakin ve daha fazla yardımlaşmamız lazım. Bazı şeyler kolay olmuyor. Takımın alıştığı bir sistemi biz biraz daha geliştirmek istiyoruz" dedi.

"Günay bizim için çok değerli"
Performansı ile dikkat çeken kaptan Günay Güvenç ile ilgili de açıklamalarda bulunan Erol Bulut, "Günay bizim için çok önemli ve değerli bir oyuncu. Bu sezon çok iyi gidiyor. Bugün de çok iyiydi. Takıma çok iyi kaptanlık yapıyor. Performansı da çok iyi. Günay'ın milli takım olayı ile ilgili konuşmak bana düşmez. O konuda yorum yapamam" ifadelerini kullandı.

"Maç bitti dediler içeri girdik, tekrar başlayacak dediler sahaya çıktık"
Maç sonu yaşanan ilginç olaylarla ilgili de yorum yapan Bulut, "Maç bitti dediler içeri girdik, sonra tekrar başlayacak dediler. Biz de çıktık ve dört dakika daha oynadık. Bu bir hata, bu tür şeyler olabilir. Hakem de hata yapabilir. Sonuçta olması gereken ne ise öyle yapmak zorundayız. Bize de öyle talimat verildi. 4 dakika yeniden oynamamız gerekiyordu sahaya çıktık ve oynadık. Bu bir hata hakem de bir insan hata olabilir" diye konuştu.

Türk futbol tarihinde bir ilk! Soyunma odasından dönüp 5 dakika daha oynadılar

Türk futbol tarihinde bir ilk! Soyunma odasından dönüp 5 dakika daha oynadılar

Türk futbol tarihinde bir ilk! Soyunma odasından dönüp 5 dakika daha oynadılar

Türk futbol tarihinde bir ilk! Soyunma odasından dönüp 5 dakika daha oynadılar

Türk futbol tarihinde bir ilk! Soyunma odasından dönüp 5 dakika daha oynadılar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.