Türk Eğitim-Sen’den emekli olan öğretmenlere teşekkür plaketi

Türk Eğitim-Sen’den emekli olan öğretmenlere teşekkür plaketi

Türk Eğitim-Sen Konya 1 nolu Şube Başkanı Tanfer Ata ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Eğitimine uzun yıllar emek vererek emekli olma hakkını elde eden üyelerine organize ettiği bir programla “Teşekkür “plaket takdiminde bulundu

 

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında emekli olan öğretmenlere Ankara yolu üzerinde bulunan Saf mangal resturant’ta organize ettiği bir programla ”Teşekkür”  plaket verdi. Tören öncesi konuşma yapan Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata, “Uzun yıllar Türk Eğitimine verdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı ve sendikamıza verdiğiniz güçten dolayı sizlere sendikam adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yaptığınız hizmetlerde geleceğimizin teminatı olan gençlerimize en iyi şekilde yetiştirme ve vatan, millet aşkını verdiğinizi çok iyi biliyorum. Emekli olan 15 üye arkadaşımıza emeklilik hayatlarında sağlık, sıhhat ve başarılar diliyorum” dedi.

ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR

Protokol konuşmaların ardından Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı üyesi olan 15 emekli öğretmene, programa katılan yönetim kurulu üyeleri tarafından teşekkür plaket takdim edildi. Emekli öğretmenler ise Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığının bu anlamlı töreni yaparak hatırlandıklarını için teşekkür ederken, bu programın Milli Eğitim Bakanlığı ve yetkilileri tarafından yapılmasını beklerdik” dediler. Plaket programı yenilen akşam yemeğiyle son buldu.

 

turk-egitim-sen’den-emekli--(2).jpg

turk-egitim-sen’den-emekli--(6).jpg

 

Etiketler :