Türk Büro-Sen’den Baro Başkanı Aladağ’a ziyaret

Türk Büro-Sen’den Baro Başkanı Aladağ’a ziyaret

Türk Büro-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Arif Baştuğ ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ’a nezaket ziyaretinde bulundular.

 

 

Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında Konya’da sendikal faaliyetini sürdüren Türk Büro-Sen Konya 2 Nolu Şubenin Başkanı Arif Baştuğ ve yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik vurgusu adına Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, TürkBüro-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Arif Baştuğ ve yönetim kurulunu baro da görmekten mutlu olduk. Birlik ve beraberlik çercevesinde çalışmalarımız sürecektir”dedi.

Türk Büro-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Arif Baştuğ ziyaret sonunda Türk Büro-Sen Genel başkanı Fahrettin Yokuş’un göndermiş olduğu Türk bayraklı ve Atatürk’lü tabloyu konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ’a günün anısına takdim etti .

Ziyaret günün anısına çektirilen toplu fotoğraf ile son buldu

turk-buro-sen’den-baro-baskani-aladag’a-ziyaret-(1).jpg