Türk Bayrağı'nı yırtıp çiğneyen kadın linçten son anda kurtuldu

Türk Bayrağı'nı yırtıp çiğneyen kadın linçten son anda kurtuldu

Büyükçekmece'de bir iş yerinde asılı bulunan Türk bayrağını yırtarak yere atan ve üstüne basan yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre polis ekipleri, Büyükçekmece'de bir iş yerinde asılı duran Türk bayrağının bir kadın tarafından yırtılarak yere atılması ve üstüne basılması üzerine çalışma başlatıldı.

Ekipler, yaptıkları çalışmada İran uyruklu olduğu belirlenen şüpheli Z.M.'yi gözaltına aldı.

Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

BÜYÜKÇEKMECE KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Şüpheli hakkında Büyükçekmece Kaymakamlığı açıklama yaptı. Açıklamada, şahıs hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Büyükçekmece Kaymakamlığınca yapılan açıklamada, “Bugün saat 17.00 sıralarında Büyükçekmece Sahili’ndeki özel bir işletmenin girişindeki Türk Bayrağı’nın yırtılarak yere atılması olayı ihbarı alınmıştır. Olay yerine intikal eden güvenlik güçlerimizce yabancı uyruklu Z.H isimli şüpheli gözaltına alınmış olup, olaya ilişkin adli ve idari soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.