Turgutlu'daki Yunus Şahin cinayetinde 3 gözaltı

Turgutlu'daki Yunus Şahin cinayetinde 3 gözaltı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 61 yaşındaki Yunus Şahin'in vahşice öldürülüp yakılarak gömülmesi olayının ardından aracında yakalanan Ö.G'nin emniyetteki ifadesinin ardından, ağabeyi A.G. ile kuzeni M.Y. de yakalanarak gözaltına alı ile ilgili

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 61 yaşında yumurta ticareti yapan Yunus Şahin'in tabancayla vurularak öldürüldükten sonra cesedinin yakılıp, gömülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 sanlı adliyeye sevk edildi.

Katili Yunus Şahin'in aracında yakalandı

Manisa'nın Kula ilçesinde yakınları tarafından kayıp başvurusu yapılan Yunus Şahin'in cesedinin Turgutlu'nun Sarıbey Mahallesi yakınlarındaki bir tarlada yakıldıktan sonra gömüldüğünün tespit edilmesinin ardından olayla ilgili çalışma başlatan Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, öldürülen Şahin'in otomobilini kullandığı belirlenen Ö.G.'yi (31) gözaltına aldı. Ö.G'nin emniyetteki ifadesinin ardından, ağabeyi A.G. (34) ile kuzeni M.Y. (37) de yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 3 şüpheli, "kasten öldürme" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Cinayet suçunu itiraf etti

Dün Sarıbey Mahallesinde 61 yaşındaki Yunus Şahin'in tabancayla öldürüldükten sonra yakılıp ardından da gömülmüş halde cesedi bulunmuş, olayla ilgili yakalanan şüpheli, Ö.G. alkol aldıktan sonra tartıştıkları Şahin'i tabancayla öldürdüğünü ve Sarıbey Mahallesi'ndeki bir tarlada cesedi yakıp, gömdüğünü itiraf etmişti.

Turgutlu'daki Yunus Şahin cinayetinde 3 gözaltı

Turgutlu'daki Yunus Şahin cinayetinde 3 gözaltı

Turgutlu'daki Yunus Şahin cinayetinde 3 gözaltı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.