Turgutlu'da hamile kadının darbedilmesi

Turgutlu'da hamile kadının darbedilmesi

Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Emre:"Soruşturmaya devam edilirken yeni delillerin ortaya çıkması nedeniyle, olayı başka bir şahsın gerçekleştirmiş olması ihtimaline binaen, tutuklanan şahsın ceza infaz kurumundan tahliye edildiği, olayın aydınlatılması ve

MANİSA (AA) - Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre, parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Kaya Tireli'yi darbettiği iddiasıyla tutuklanan zanlının serbest bırakılmasının, yeni delillerin ortaya çıkmasına bağlı gerçekleştiğini bildirdi.

Emre yaptığı yazılı açıklamada, Turgutlu'da gerçekleşen olayın ardından tanığın tarif ettiği şüpheli eşgaline ve aracına uyan kişilerin araştırıldığını belirtti. Bu doğrultuda 8 Aralık'ta gözaltına alınan bir kişinin tutuklandığını bildiren Emre, şunları kaydetti:

"Soruşturmaya devam edilirken yeni delillerin ortaya çıkması nedeniyle, olayı başka bir şahsın gerçekleştirmiş olması ihtimaline binaen, tutuklanan şahsın 12 Aralık 2016 günü ceza infaz kurumundan tahliye edildiği, olayın aydınlatılması ve şüpheli şahsın tespitine yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü, kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Olayla ilgili tutuklandıktan sonra serbest bırakılan Mehmet T, olayın meydana geldiği Osmangazi Parkı'nda avukatları ve ailesiyle yaptığı açıklamada, kendisini herkesin bildiğini ve olayla bir ilgisinin olmadığını savundu. Gözaltına alındığınında "pişman mısınız?" sorusuna cevap vermediğini kaydeden Mehmet T, "Vermek de istemedim. Çünkü benim suçum yok. İşlemediğim bir suç için neden pişman olayım ya da olmayayım. Siz de buna hak verirsiniz. O yüzden ben suçsuzum." diye konuştu.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 7 Aralık'ta bir parkta spor yapan 4 aylık hamile Tireli'yi darbettiği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Mehmet T, bugün serbest bırakılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler