Tur operatörlerine Beyşehir'in turizm potansiyeli tanıtıldı

Tur operatörlerine Beyşehir'in turizm potansiyeli tanıtıldı

KONYA (AA)- Beyşehir ilçesindeki turizm potansiyeli, düzenlenen etkinlik kapsamında ilçeye gelen tur operatörleri ve otel yöneticilerine tanıtıldı. Selçuk...

KONYA (AA)- Beyşehir ilçesindeki turizm potansiyeli, düzenlenen etkinlik kapsamında ilçeye gelen tur operatörleri ve otel yöneticilerine tanıtıldı.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi tarafından gerçekleştirilen ve Beyşehir Belediyesi'nin de destek verdiği ''Beyşehir Destinasyonunun Pazarlanması'' konulu etkinlik kapsamında yurdun değişik illerinden ilçeye gelen tur operatörleri ve konaklama tesisi sahip ve yöneticilerine Beyşehir'in tarihi mekanları gezdirilirken, turizm potansiyeli anlatıldı.

SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Sezgin, bir oteldeki etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'de birçok il ve ilçenin marka şehir olmak adına, destinasyon pazarlaması ve yatırım projelerinde yer aldığını belirtti.

Bu konuda, şu ana kadar 60'a yakın projenin bulunduğunu ifade eden Sezgin, projeleri değerlendirmek ve ilçenin turizm potansiyelinin tanıtımını yapmak için etkinliği düzenlediklerini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :