Tunç Soyer tutuklu kaldı

Tunç Soyer tutuklu kaldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON AŞ.'de taşeron şirketler aracılığıyla yolsuzluk yapıldığı iddiaları üzerine başlayan davanın üçüncü duruşmasında 5 sanık tahliye edildi.

İzmir'de uzun süredir kamuoyunun yakından takip ettiği kooperatif davasında dün gece yeni bir gelişme yaşandı. Mahkame, Mehmet Alphan Bozan, Levent İşler, Mehmet Gürhan Özata, Sevcan Tınaztepe ve Orhan Dölek olmak üzere 5 kişi için adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararını verdi.

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, eski İzmir BB Genel Sekreteri Barış Karcı, eski İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, Cihangir Lübiç ve Hüseyin Şimşek için ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Bir sonraki duruşmanın 13 Ekim 2025'te İzmir Adliyesi'nde yapılacağını duyuruldu.

Tunç Soyer tutuklu kaldı

Tunç Soyer tutuklu kaldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.