Tüm birimler ayakta! Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi’nde Pençe Kilit mesaisi

Tüm birimler ayakta! Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi’nde Pençe Kilit mesaisi

Irak'In kuzeyindeki terör unsurlarına karşı sürüdürülen Pençe-Kilit Harekatı tüm hızıyla sürerken Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Güler ve Kuvvet Komutanları ile Kara Kuvvetleri Harekât Merkezinden Operasyonu’nu takip ediyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları ile Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi’nden Pençe Kilit Operasyonu’nu takip etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, operasyona katılan birliklerin komutanları ile video konferans yöntemi ile yaptığı toplantıda sahadaki son durumu değerlendirdi. Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile şehit aileleri ve gazilerle gerçekleştirdiği iftarın ardından Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi’ne geçti.

Bakan Akar beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile operasyona katılan birliklerin komutanlarıyla video konferans toplantısı yaptı, sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Bakan Akar, “Şehitlerimizin kanını yerde bırakmamakta kararlıyız. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak demek terörü bitirmek demektir. Dolayısıyla en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.