TÜGVA'dan sosyal sorumluluk kampanyası

TÜGVA'dan sosyal sorumluluk kampanyası

Gençlerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında hayırseverler, kısa mesaj yoluyla bağışta bulunabilecek

İSTANBUL (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) "Türkiye'nin Gençliğine [Geleceğine] Güven" sloganıyla gençlerin eğitim hayatlarına destek olmak adına sosyal sorumluluk kampanyası başlattı.

Vakıftan yapılan açıklamada, "Ülkesine faydalı olmak isteyen, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan donanımlı gençliğe güven duyuyor musunuz?" sorusunun cevabını vermek üzere, söz konusu kampanyanın başlatıldığı belirtildi.

Gençlerin eğitim hayatlarına destek olmak adına başlatılan kampanya kapsamında artık hayırseverlerin, kısa mesaj yoluyla "TÜGVA" yazıp, "8765"e göndererek de bağışta bulunabilecekleri aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hiçbir üniversiteli genç, maddi yetersizlikler yüzünden eğitim hayatından vazgeçmek zorunda değil. Gençleri en iyi şekilde anlamanın kaygısında olan bir vakıf olarak, gençlerden aldığımız burs ihtiyacını bildiren mesajlar karşısında kayıtsız kalamazdık. Türkiye'nin gençliğine güvenen hayırseverlerin, öğrencilerimize bir yardım eli uzatmaktan geri kalmayacağına inanıyoruz. Burs başvurusunda bulunan gençlerden, kendilerini açık yüreklilikle anlatmalarını istediğimizde, takdire şayan bir donanıma sahip olmaları ülkemizin geleceğiyle ilgili bizi heyecanlandırdı. Gençlerin vatanı ve milleti adına kurduğu hayallerine erişmesi, gençlere güvenen hayırseverlerin desteğiyle mümkün olacaktır. Toplumu iyiye ve güzelliğe yönlendirmek için sorumluluk bilinciyle hareket eden gençlerimizin eğitim hayatına destek olmak adına, 'TÜGVA' yazıp, '8765'e göndererek 5 TL bağışta bulunulabilir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :