TÜGVA'dan "Medya İletişim Uzmanı Yetiştirme Programı"

TÜGVA'dan "Medya İletişim Uzmanı Yetiştirme Programı"

11 branşta açılacak programa, 18-29 yaş aralığındaki gençler, 2 Ocak 2017 tarihlerine kadar tugvamio.com adresinden başvurabilecek

İSTANBUL (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), açtığı TÜGVA Medya İletişim Okulu (#MİO) kapsamında Medya İletişim Uzmanı Yetiştirme Programı düzenleyecek.

TÜGVA'dan yapılan açıklamaya göre vakıf, medya alanına yetişmiş kalifiye eleman hazırlamak ve nitelikli iş gücü sağlamak amacıyla açtığı #MİO kapsamında Medya İletişim Uzmanı Yetiştirme Programı gerçekleştirecek.

Daha büyük düşünebilen, iyilik odaklı ve toplum yararına etki uyandırma hayallerini taşıyan, medyanın içinde var olmayı kendine hedef edinmiş, yeni nesil iletişimcilerin yer alacağı programla katılımcılara farklı branşlarda 5'er kişilik gruplar halinde uzman eğitmenler tarafından 3 ay dersler verilecek ve ardından 9 aylık staj dönemi olacak.

İlgileri doğrultusunda; görsel, reklam ve dijital olarak 3 temel alana yönelik 11 branşta açılacak programa, 18-29 yaş aralığındaki gençler, 2 Ocak 2017 tarihlerine kadar tugvamio.com adresinden başvuruda bulunabilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :