TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Erdoğan:

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Erdoğan:

"Yalan ve dolanlarla kafamızı karıştırmak isteyenlere prim vermeyeceğiz. Bu ülkede bizi bölmek isteyenler, hendek ve çukurlar kazıp barikatlar kuranlar Avrupa tarafından beslenip büyütülenler, onlar 'hayır' safında yer tuttular"- "Bu millet, bu zavallı si

ADIYAMAN (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Yalan ve dolanlarla kafamızı karıştırmak isteyenlere prim vermeyeceğiz. Bu ülkede bizi bölmek isteyenler, hendek ve çukurlar kazıp barikatlar kuranlar Avrupa tarafından beslenip büyütülenler, onlar 'hayır' safında yer tuttular." dedi.

Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda gençlerle bir araya gelen Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, 16 Nisan halk oylamasının, 15 Temmuz'la gerçek anlamda hesaplaşmak için bu millete bir fırsat getirdiğini söyledi.

Erdoğan, gençlerden, FETÖ'yü, onun zihniyetini, onun ipini elinde tutanları ve bütün darbeci zihniyeti 16 Nisan'da son kez sandığa gömmelerini isteyerek, şunları kaydetti:

''Yalan ve dolanlarla kafamızı karıştırmak isteyenlere prim vermeyeceğiz. Bu ülkede bizi bölmek isteyenler, hendek ve çukurlar kazıp barikatlar kuranlar Avrupa tarafından beslenip büyütülenler, onlar 'hayır' safında yer tuttular. Hani 'hayır' safında yer tuttunuz, 'evet' propagandası yapmak isteyenlere niye mani oluyorsunuz? Bu toprakları, inanç ve dinimizi bizden söküp almak isteyenler, daha 100 sene geçmedi, bizim dinimiz ve inancımıza kastedip bizim kaderimizi bizim elimizden almak isteyenler, bize yol çizmek isteyenler, yine aynı rahatlığa kapılmış aynı rüyaları görür olmuş. Ama bu millet itilip kakılacak bir millet değil. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi kefenini giyip milleti meydanlara davet ettiğinde Çanakkale destanındaki cesaretin temsilidir. Bu millet, lideriyle beraber meydanlara döküldü. 'Bu vatan geçilmez' dedi. 16 Nisan'da tek başlılık gelecek diyorlar. Aynı adam çıkıyor 16 Nisan'da çift başlılık gelecek diyor. Aynı adam, 16 Nisan, başbakanlık devam edecek sanıyor. Aynı adam, meclisin feshetme yetkisinden bahsediyor. Adam dediğim için kusura bakmayın. Ama bu millet, bu zavallı siyasetçi bozuntularından yeterince çekmedi mi? Artık 16 Nisan'da bu ülkede halktan kopuk milletin iradesine saygısız siyaset yapmayı da gelin tarihe gömelim. Buna 'evet' diyor muyuz? Millet iradesine saygı duymayanları sandığa gömmeye 'evet' diyor muyuz?"


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler