TÜGVA üyesi gençler Melen Çayı'nda rafting yaptı

TÜGVA üyesi gençler Melen Çayı'nda rafting yaptı

TÜGVA Teşkilatlanma Koordinatörü Eminoğlu:- "Yoğun şekilde genel merkez ekibimizle il ve ilçelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altı ayda ya da yılda bir kere çeşitli etkinliklerle, hem arkadaşlarımızın zihinlerini dağıtmak hem de yeni döneme başlarken m

DÜZCE (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkez Teşkilatı üyeleri, Melen Çayı'nda rafting yaptı.

Cumayeri ilçesindeki Dokurdeğirmen Köyü'nde vakfın Düzce İl Temsiciliği'nce düzenlenen organizasyonda, TÜGVA üyesi yaklaşık yüz genç, özel rafting kıyafetlerini giydi.

Yaklaşık 16 kilometrelik parkurda rafting yapan gençler, doğanın ve sporun tadını çıkardı.

TÜGVA Teşkilatlanma Koordinatörü Enes Eminoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun tempo arasında rafting yapmak için Melen Çayı'nı tercih ettiklerini söyledi.

Teşkilatları ciddi manada eğitimden geçirdiklerini aktaran Eminoğlu, şöyle konuştu:

"Yoğun şekilde genel merkez ekibimizle il ve ilçelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altı ayda ya da yılda bir kere çeşitli etkinliklerle, hem arkadaşlarımızın zihinlerini dağıtmak hem de yeni döneme başlarken motivasyon olması hasebiyle böyle bir organizasyon düzenledik. Arkadaşlar etkinlikten gayet memnun, inşallah bundan sonra geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz."

Yaklaşık 100 kişi ile ilk defa rafting yapacaklarını ifade eden Enes Eminoğlu, "Heyecanlıyız, farklı ve güzel bir tur olacak inşallah. Organizasyonu düzenleyen Düzce Temsilciliği'ne teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :